Online-Sport
verantwortlich: Alexa Kämpfe

English version below

• Kursausfall/ Vertretung: Zumba wird am 20.04. von Romina vertreten.
  • Material:
  • Nähere Informationen zu den einzelnen Angeboten findet Ihr hier.

Allgemeines

Im Sommersemester bieten wir Euch ein Online-Sport-Angebot, an dem Ihr wie folgt teilnehmen könnt:

• Mit der Buchung einer Online-Sport-Card oder einer Fitness-Mitgliedschaft im Studio 21 seid Ihr berechtigt, an allen Onlinekursen im Programmzeitraum teilzunehmen. Externe benötigen noch zusätzlich eine Nutzerkarte, die Ihr beim Buchungsvorgang angeboten bekommt.
  • Das Dokument mit den Zugangslinks erhaltet Ihr wie folgt:
    • Ruft den Download-Link auf, der direkt nach der Buchung angezeigt wird (rechts unten in der Bestätigung).
    • Ruft in Eurer Email-Anmeldebestätigung die verlinkte "Bestätigung" auf (unter "an dieser Stelle einsehen"). Dort findet Ihr rechts unten den Download-Link.
    • Als Fitnessmitglieder schicken wir Euch den Link einmalig zu Beginn des Zeitraums per Email zu.
  • Ihr müsst Euch nicht extra für die einzelnen Kurse anmelden, sondern könnt einfach spontan an allen Kursen teilnehmen.
  • Informationen über Programmänderungen erhaltet Ihr über diese Seite unter "Aktuelles" und über unsere Website. Außerdem informieren wir Euch kurzfristig über Instagram und Facebook.

Also: Erst eine Online-Sport-Card kaufen bzw. Fitnessmitglied sein, die Zoom-Links herunterladen und dann nach Lust und Laune teilnehmen.
Und bei Fragen einfach eine Mail an hochschulsport@leuphana.de
Viel Spaß!

Mitarbeiter*innen aufgepasst: Ihr bucht Eure Online-Sport-Card hier.

339910Online-Sport-Card06.04.-30.04.5/ -- €

Current

• Course cancellation/ substitution: Zumba will be substituted by Romina on April, 20.
  • Course material:
  • You can find more information about the individual offers here.

General

In the summer semester, we offer you an online sports program in which you can participate as follows:

• By booking an Online-Sport-Card or a fitness membership at Studio 21, you are entitled to participate in all online courses during the program period. External users need an additional user card, which will be offered to you during the booking process.
  • You will receive the document with the access links as follows:
    • Go to the download link that is displayed directly after the booking (in the lower right corner of the confirmation).
    • Call up the linked "confirmation" in your email registration confirmation (under "view at this point"). There you will find the download link at the bottom right.
    • As a fitness member, we will send you the link once at the beginning of the period by email.
  • You do not have to register for the individual courses, but can simply participate spontaneously in all courses.
  • You will receive information about program changes via this page under "News" and via our website. We will also inform you on short notice via Instagram and Facebook.

So: first buy an online sports card or be a fitness member, download the Zoom links and then participate as you please.

And if you have any questions, just send an email to hochschulsport@leuphana.de.

Have fun!

Attention employees: You can book your online sports card here.